Het is tijd voor een nieuwe website

Wij zorgen voor een geoptimaliseerde en moderne website waarop alle belangrijke informatie voor potentiële gasten binnen no-time vindbaar is.

Door onze horeca expertise weten wij waar jouw gasten naar op zoek zijn. Wij zorgen dat hun customer journey zo spoedig mogelijk verloopt en dat ze zo snel mogelijk bij jouw in het restaurant zitten. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat de meest gezochte informatie altijd binnen handbereik is en dat reserveren met jouw eigen systeem met één klik op de knop gebeurd is.

Een moderne website zorgt niet alleen voor de uitstraling die je altijd al hebt gewild. Het zorgt er ook automatisch voor dat je beter wordt gevonden in Google. Indien je een website bij ons afneemt is dit jouw eerste stap naar een groter succes.

Verbeter jouw online reputatie

Veel restaurants gebruiken dezelfde marketing tools, wij hebben de nieuwste en beste marketing technologie uit de start up wereld voor jouw restaurant. Zie hieronder twee voorbeelden.

Review Request

 Tegenwoordig kan een online reputatie restaurants maken of breken. Behaal jij tot nu toe niet de resultaten die je graag zou zien? Via deze tool kun je jouw online reputatie filteren en sturen. Natuurlijk moet jij nog steeds doen waar je goed in bent. Wij reiken jou slechts de handvaten aan naar een groter online succes.

Instagram Automation

Lukt het je nog niet om een following op te bouwen op Instagram? Door een eigen following op te bouwen blijf je uit handen van platformen die jou promoten en vervolgens een bedrag per couvert opeisen. Ook kun je speciale deals, gerechten en dranken buiten de kaart om promoten.

Via onze Instagram Automation dienst zorgen we dat jij in de picture komt te staan bij je potentiële gasten.

Maak een verpletterende eerste indruk

Social Media Content is je visite kaartje en dé doorslaggever in het maken van een restaurant keuze. Wij zorgen voor een verpletterende eerste indruk.

Wist je dat het potentiele gasten slechts zeven seconde op jouw pagina kost om een mening te vormen? Tegenwoordig is social media belangrijker dan ooit. Veel gasten zullen wellicht eerst je social media bekijken en daarna pas je website bezoeken. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw visitekaartje uitnodigt tot het bezoeken van je restaurant.

Dit doen we onder andere door het maken van professionele foto’s van je gerechten. Met die foto’s maken we content dat uitnodigt tot interactie. Des te meer interactie, des te meer potentiële gasten je pagina zien. Om je een beeld te geven wat we voor je kunnen betekenen kun je onze cases bekijken

Op zoek naar een totaaloplossing voor jouw zaak?

Indien je op zoek bent naar een partner die de complete marketing oppakt, staan wij paraat. We ontwerpen een marketing strategie volledig op maat en in lijn met jouw doelstellingen.

Logo Design
Huisstijl design
Web design
Review Request
Instagram Automation
Fotografie
Content
Paid Advertising

Testimonials

What our Clients say about us

Sander Teeuwen

“Mooie resultaten zijn er behaald voor mijn twee restaurants, ga zo door!”

Door Diresto komen er veel meer toeristen naar mijn zaak en is mijn omzet sterk gestegen.

Levy van de Vegte

Chef, Bief en Burgers

Super tevreden over onze website en Instagram feed, ziet er tip top uit

Yvonne Joosten

Bedrijfsleidster, Pannenkoeken Paviljoen